15-godišnja Britanka pronađena izbodena u liftu

TINEJDŽERICA iz Londona nasmrt je izbodena samo nekoliko metara ispred vrata svog doma, dok se jučer vraćala iz škole. Pronađena je mrtva u liftu zgrade u kojoj stanuje.

Njezino tijelo pronašla je susjeda koja je sa svojom osmogodišnjom kćerkom, koje su bile na putu prema kući. Pozvala je lift, no kad su se vrata otvorila, nju i njezinu kćerkicu zatekao je užasan prizor tinejdžerice koja je ležala u lokvi vlastite krvi. Imala je desetak ubodnih rana po čitavom tijelu.

Susjedi su kazali kako je žrtva bila iz Somalije te kako je živjela sa svojom tihom i pristojnom obitelji u stanu zgrade Matheson Lang House. Doselili su se prije godinu dana, dodali su susjedi.

"Moja prijateljica vraćala se kući s njenom kćerkicom i pozvala je lift. Kad su se vrata lifta otvorila, vidjela je djevojku u lokvi krvi i držak noža kako viri iz njezinog tijela", rekla je 47-godišnja Sharon Moore, jedna od susjeda i majka dvoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga susjeda, koja se predstavila samo kao Christina, kazala je kako se sve više boji pustiti svog 13-godišnjeg sina van samog.

Londonska policija smatra kako se ne radi o ubojstvu vezanom za bande. Glasnogovornik policije je izjavio kako je uhićen muškarac u 30-im godinama i kako policija istražuje sve mogućnosti koje bi ukazale na motiv za ovo ubojstvo.

Ubojstvo ove neimenovane djevojke, 31 je u nizu ubojstava tinejdžera u Velikoj Britaniji od početka godine. Od tog ukupnog broja, 16 ubojstava tinejdžera dogodilo se samo na području Londona.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara