15-godišnjoj Britanki amputirane noge u stravičnoj nesreći na pomičnom mostu

15-GODIŠNJOJ Britanki amputirane su obje noge u stravičnoj nesreći na pomičnom mostu u Manchesteru. Jade Smethurst prošli je petak sjedila na rubu pomičnog mosta i bezbrižno njihala noge, kad se odjednom most naglo pomaknuo i zatvorio, ostavivši joj noge zarobljene.

Njezini prijatelji pokušali su je osloboditi prije nego li je stigla Hitna pomoć. Njezini su roditelji proživljavali noćnu moru nakon što su doktori bili primorani odstraniti obje noge u predjelu potkoljenice nesretne Jade.

"Nitko od nas još nije došao k sebi. To je noćna mora", rekla je njezina majka Wendy i dodala kako je Jade zasad dobro i kako još ni s kim nije o nesreći progovorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomični most koji se nalazi na kanalu Ashton u Manchesteru otvara se u stranu kako bi propustio čamcima i manjim barkama da prođu. Otvara ih se pomoću posebnom ključa kojeg imaju samo ljudi koji voze čamce kanalom. Policija je pokrenula istragu kako bi se utvrdilo je li most ostavljen otključan ili je možda njegova brava bila namjerno oštećena.

Jade se nalazi u bolnici za djecu Booth Hall u Machesteru i njezino stanje je opisano kao zadovoljavajuće.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara