15-godišnju djevojčicu spolno iskoristio 29-godišnji muškarac

ZAGREBAČKA policija intenzivno traga za 29-godišnjim muškarcem kojega sumnjiči da je u ožujku ove godine spolno iskoristio 15-godišnju djevojčicu smanjenih intelektualnih sposobnosti.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni upoznao djevojčicu na području Susedgrada, te da ju je, nakon nekoliko dana i kraćih susreta, znajući da djevojčica pohađa školu po posebnom prilagođenom programu te pretpostavljajući tako da se neće opirati, uveo u jedan haustor i obljubio, izvijestila je danas policija.

Nakon nekoliko dana djevojčica je događaj prepričala prijateljicama koje su o tome obavijestile "stariju osobu", koja je potom sve prijavila policiji.

Budući da se radi o maloljetnoj osobi, kako je za Index.hr rekao glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun, policja ne može izići s više informacija, pa ni s identitetom osumnjičenog koji je u bijegu i za kojim se traga.

Policija je zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog spolnog odnošaja s nemoćnom osobom.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara