16-godišnju Britanku pregazio vlak dok je pokušavala spasiti 13-godišnju prijateljicu

BRITANSKA tinejdžerica poginula je u naletu vlaka nakon što je krenula pomoći 13-godišnjoj prijateljici koja je tražila mobitel među tračnicama. Sophie Harris, 16-godišnjakinja iz grada Bridgenda u South Walesu, nije primijetila vlak koji se kretao brzinom 136 kilometara na sat te je od siline udara na mjestu preminula.

"To je tragična nesreća koja se nije ni trebala dogoditi. Pokušavala je spasiti nečiji život. Potrčala joj je u pomoć i onda je naletio taj vlak", kazala je 38-godišnja majka preminule Sophie. "Rekli su mi kako nije ništa osjetila. To je velika tragedija, Sophie je bila divna djevojka, tako puna života", dodala je.

Mobitel njezine 13-godišnje prijateljice na tračnice je bačen iz šale, dok su se ona i prijateljice zafrkavale s prijateljima. Sophie, koja je potrčala pomoći svojoj prijateljici tako je tragično završila, dok je njezina 13-godišnja prijateljica izbjegla smrt skočivši na vrijeme u stranu.

"Ona bi uvijek pomogla nekome tko je u nevolji. Prijateljica se ionako već nije osjećala dobro", kazala je 17-godišnja Tammy Smith, jedna od prijateljica preminule Sophie.

Bridgend je grad koji je više od godinu dana u žalosti zbog samoubojstva 21 mlade osobe.

B.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara