20-godišnjak i dva maloljetnika opljačkali trgovinu u Zagrebu

ZAGREBAČKA policija uhitila je 20-godišnjaka i dvojicu maloljetnika (14 i 12 godina) koji su jučer opljačkali trgovinu u Maksimiru i to tako što su prvo pokušali ukrasti novčanik od prodavačice, da bi potom uzeli oko tisuću kuna iz blagajne.

Policija je danas izvijestila da su 14-godišnjak i 12-godišnjak jučer oko 17 sati ušli u trgovinu i počeli se raspitivati o odjeći, na što ih je 44-godišnja prodavačica uputila da se vrate roditeljima.

U tom je trenutku u trgovinu ušao i 20-godišnjak, za kojega je spomenuti dvojac rekao da im je otac, te krenuo prema pomoćnim prostorijama, a prodavačica je krenula za njim kako bi ga spriječila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je iskoristio 12-godišnjak pa je iz njezine torbice uzeo novčanik, no prodavačica je to primijetila, dotrčala do njega i istrgla mu novčanik iz ruke, nakon čega ju je on odgurnuo te je udarila u stol.

Za to vrijeme 14-godišnjak je iz blagajne uzeo oko tisuću kuna, nakon čega su sva trojica istrčali iz trgovine.

No, povike prodavačice čuo je slučajni prolaznik koji je potrčao za mladim razbojnicima te uhvatio i do dolaska policije zadržao najstarijeg među njima, a policija je nedugo zatim uhitila i ostalu dvojicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara