21-godišnjak završio u bolnici nakon što je pretučen na Trešnjevci

21-godišnjak završio u bolnici nakon što je pretučen na Trešnjevci

USPRKOS najavama pojedinih Dinamovih navijača o velikom "proljetnom čišćenju" grada od pripadnika raznih subkulturnih skupina, noć u Zagrebu je prošla relativno mirno.

> Video: Večer u Zagrebu unatoč najavama protekla mirno

Zagrebačka policija potvrdila je kako nije bilo nikakvih većih incidenata. Izvještavajući o noćašnjim događajima u Zagrebu policija je navela napad koji se dogodio u Jarunskoj ulici na Trešnjevci gdje je skupina nepoznatih počinitelja napala 21-godišnjaka. Mladić je s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Sestara milosrdnica, a okolnosti napada se još utvrđuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na glavnom zagrebačkom Trgu sinoć se, zbog recentnih incidenata u koje su bili uključeni navijači, očekivalo okupljanje zabrinutih roditelja, prvenstveno majki, koji su najavili dolazak na Trg bana Jelačića s bijelim ružama te mimohod do Ribnjaka kao počast ubijenom Frani Despiću, to se nije dogodilo.  Pojavile su se tek dvije majke, s kojima su se neki od navijača uputili prema Ribnjaku, gdje su položili cvijeće na mjestu gdje je prošle subote ubijen Despić.

J.C.
Foto: I.M./Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara