27-godišnjakinja iz osječkog Josipovca 6 puta vozila pijana

DJELATNICI osječko-baranjske Policijske uprave tijekom protekloga vikenda evidentirali su 56 vozača koji su upravljali osobnim vozilima pod utjecajem alkohola, među njima i jednu mladu vozačicu koja je već šest puta za volanom zatečena pod utjecajem alkohola, a sudjelovala je i u tri prometne nesreće, izvijestila je danas ta PU.

U jednoga vozača utvrđena je prisutnost opojnih droga, izvijestila je PU. S najvećom koncentracijom alkohola, 2,55 promila, zatečen je 28-godišnjak iz Đurđenovca, koji je do sada sedam puta evidentiran zbog prometnih prekršaja, a ovo mu je prvi put da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S koncetracijom alkohola od 2,08 promila zatečena je vozačica, 27-godišnjakinja iz osječkog prigradskog naselja Josipovca, kojoj je do sada sedam puta izricana zaštitna mjera zabrane vožnje, jer je, uz ostalo, šest puta zatečena u vožnji pod utjecajem alkohola, a sudjelovala je i u tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prisutnost droge u organizmu utvrđena je kod 27-godišnjeg vozača iz Josipovca, koji je do sada evidentiran za 56 različitih prometnih prekršaja, a u pet navrata izricana mu je mjera zabrane vožnje, i to najčešće zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Hina
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara