29-godišnjak u Zagrebu uhićen zbog iznude

ZAGREBAČKA policija uhitila je 29-godišnjaka kojega sumnjiči da je od 47-godišnjaka pokušao iznuditi novac, te da je unajmio dvojicu za sada nepoznatih muškaraca koji su oštećenog prije tjedan dana pretukli i teško ozlijedili.

Policija je danas izvijestila da se osumnjičeni 14. veljače oko 12,30 sati u Novom Zagrebu sastao s 47-godišnjakom kako bi ga prisilio da obavi unaprijed dogovoreni posao oko izrade elaborata za njegovo poduzeće, budući da mu je ranije isplatio avans za navedeni posao u iznosu od 20 tisuća kuna.

Obojica su tada sjeli u automobil 47-godišnjaka i posvađali se, a osumnjičeni mu je potom uzeo ključeve automobila i otišao, dok je ovaj ostao ispred vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nedugo zatim prišla su mu dvojica nepoznatih muškaraca koje je osumnjičeni, kako sumnja policija, unajmio da oštećenog zastraše i, po potrebi, ozlijede.

Oni su na njega počeli vikati i tražili da vrati novac osumnjičenom, a jedan od njih udario ga je šakom u glavu i teško ga ozlijedio (dvostruki prijelom čeljusne donje kosti i izbijen zub).

Oštećeni se pridigao i uspio pobjeći, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Sveti Duh.

Nakon što je policiji dao njegov podroban opis, policija je uhitila osumnjičenog 29-godišnjaka i privela ga u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, a još uvijek traga za dvojicom napadača.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara