312.000 kuna bez PDV-a za zamjenu dotrajalog tepiha i odijela službenika u Saboru

Foto: Hina

ZA ZAMJENU dotrajalog tepiha na saborskim hodnicima te za odijela i cipele pedesetak službenika Hrvatski sabor ove godine namjerava potrošiti 312.000 kuna bez PDV-a. Predviđeno je to Planom nabave za 2014. koji je objavljen na službenim stranicama Sabora.

Na hodnicima zgrade na Markovu trgu zamijenit će se dio tepiha originalno postavljenog prije 17 godina, i to samo najoštećeniji dio, rečeno je Hini. Saborski tepih specifičnih je tehničkih karakteristika, crvene boje sa zlatno-žutim pleterom, pa se s različitim dobavljačima pokušava naći odgovarajuće rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o činjenici da se radi o bagatelnoj nabavi čija je vrijednost ispod 200.000 kuna, za koju ne treba raspisivati javni poziv, u Saboru kažu da će za novi tepih prikupiti više ponuda domaćih obrtnika. Za kupovinu tepiha Sabor planira izdvojiti 136.000 kuna bez PDV-a.

Iznos od 176.000 bez PDV-a Sabor planira utrošiti za nabavu radne obuće i odjeće, dakle odijela, košulja, kravata i cipela za pet službenika Ureda za protokol, 41 službenika saborske straže i pet službenika koji rade na poslovima održavanja dvorana. Prikupit će se najmanje tri ponude za nabavu odjeće, neovisno što je riječ o bagatelnoj nabavi, naveli su iz saborske Službe za medije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara