41-godišnjakinja iz Rovinja "namučila" policiju

ROVINJSKA policija jučer je imala puno muke s 41-godišnjom mještankom koja je, odupirući se uhićenju, prijetila "dizanjem kuće u zrak" i nožem ozlijedila policajca, a kada je napokon svladana i prevezena u bolnicu, iz nje je uspjela pobjeći.

Sve je počelo kada su policajci došli kod 41-godišnjakinje kako bi ju uhitili zbog zlostavljanja maloljetnika. Imali su pravomoćno rješenje pulskog Županijskog suda, no kada su pokucali na vrata, žena ih je već dočekala "spremna".

Pustila je, naime, plin iz plinske boce te s upaljačem i nožem u rukama s balkona zaprijetila da će "dići kuću u zrak", pa su pozvani vatrogasci i Hitna pomoć.

Policajci su na silu ušli u kuću, a kada ju je jedan pokušao uhititi, žena ga je nožem porezala po ruci i skočila s balkona na verandu, a zatim s tri metra visine na tlo. Tada je konačno svladana i odvezena na liječnički pregled u pulsku Opću bolnicu.

No, mukama policije tu nije bio kraj, jer je 41-godišnjakinja iz bolnice uspjela pobjeći, iskoristivši nepažnju policajaca. Na kraju se žena sama danas oko 12,40 sati pojavila kod liječnika koji ju je zadržao na Odjelu psihijatrije.

Načelnik Ureda načelnika PU istarske Marko Petković, koji je izvijestio o ovom događaju, nije objasnio kako je žena uspjela pobjeći iz bolnice i hoće li zbog tog propusta netko odgovarati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara