550 božićnih drvaca "Za 1000 radosti"

NA SREDIŠNJEM zagrebačkom trgu danas se prodaje 550 božićnih drvaca s korijenom koje su Hrvatske šume darovale humanitarnoj akciji "Za 1000 radosti" Hrvatskog Caritasa za pomoć najsiromašnijim hrvatskim građanima.

Zagrepčani od jutros po prigodnim cijenama od 30 do 200 kuna mogu kupiti božićna drvca. Sav prihod od prodaje namijenjen je Caritasovim korisnicima iz cijele Hrvatske.

Hrvatske šume su i lani uspješno sudjelovale u Caritasovoj akciji. Humanitarna akcija "Za 1000 radosti" Hrvatskog Caritasa trajati će do Tri kralja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani se u akciju mogu uključiti kupnjom 3D kartice Hrvatskog Caritasa po cijeni od osam kuna u svim prodavaonicama Tiska i na Ininim benzinskim crpkama. U svim poslovnicama Privredne banke Zagreba građani će moći na već ispisanim uplatnicama samo upisati iznos koji žele uplatiti za akciju "Za 1000 radosti".

I ove godine Hrvatski Caritas namjerava akcijom prikupiti oko dva i po milijuna kuna i pomoći oko tisuću najsiromašnijih.

Ravnatelj Hrvatskog Caritasa Ivan Milovčić pozvao je građane da se uključe u akciju i u ovo božićno vrijeme pomognu siromašnim sugrađanima. "Tom akcijom želimo u čovjeku probuditi osjećaj da na Božji Dar - koji je za nas dao svog Sina - uzvratimo darivanjem", rekao je ravnatelj Hrvatskog Caritasa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara