Bandić: I moja obitelj štedi na grijanju i mobitelu, mjesečne režije su nam oko 2.800 kuna

Bandić: I moja obitelj štedi na grijanju i mobitelu, mjesečne režije su nam oko 2.800 kuna

Foto: Damir Krajač/Cropix

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić ispričao je tijekom gostovanja na Soundset Plavom koliko njegovo kućanstvo potroši novca na režije.

"Plaćamo oko 2.800 kuna sve režije", rekao je te priznao da račune plaća supruga koja je u mirovini "pa ima vremena za papirologiju".

"U zadnjih godinu-dvije napravili smo uštede na mobitelima. Nekad smo imali po dva mobitela, sad pazimo što radimo i govorimo", rekao je te dodao da štede i na grijanju, odnosno da griju samo one prostorije u kojima se boravi.

Još je jednom rekao da će fontane ispred NSK biti otvorene do Božića. Također je istaknuo da će u ožujku iduće godine podijeliti stotinu socijalnih stanova. Pozvao je sve one koji znaju da je netko "prošvercao" dokumente potrebne za dodjelu socijalnih stanova, a kojih je 900 podijelio u Sopnici, dojave o tim nepravilnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je prije gostovanja na radiju održao konferenciju za medije. "Gradska skupština se može složiti ili ne s novim prijedlogom proračuna, no mi ga nećemo povlačiti", rekao je. 

Zaprijetio izdvajanjem Zimske službe iz Holdinga

Komentirao je i rad Zimske službe, a voditeljima je zaprijetio i izdvajanjem ove tvrtke iz Holdinga.

"Zimska služba je prva tri dana lavovski odradila svoj posao. No neću ja moliti direktore da dođu na Trg i očiste. Imam mehanizme da Zimsku službu preuzmem i, ako se ovo ponovi, to ću i učiniti", rekao je Bandić. Komentirao je i previranja u zagrebačkom SDP-u, rekao da im želi "da prebrode krizu" te da je Davor Bernardić njegov miljenik, a esdepeovci njegova djeca. Rekao je da su nagađanja o koaliciji s HDZ-om na predstojećim lokalnim izborima smiješna te da je on nezavisni kandidat za gradonačelnika.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara