Bandić Norinoj majci: Ne znam, na čemu ste, kako to sve izdržite? Majka: Na adrenalinu čistom!

Bandić Norinoj majci: Ne znam, na čemu ste, kako to sve izdržite? Majka: Na adrenalinu čistom!

Screenshot: Facebook

MILAN BANDIĆ najavio je da će Grad Zagreb dati novac ukoliko će nedostajati za Norino liječenje, pa je danas primio Norinu majku Gianu Atanosovsku.

"Pokušavamo spasiti jedan život. Bitno je ne izgubiti se u toj cijeloj priči, ne znam na čemu ste...?", kazao je Bandić majci na što je onda odgovorila: "Na adrenalinu", a Bandić dodao: "Jer to je teško, čovjek u toj situaciji ne može spavati, ne može razumno funkcionirati..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Majka je otkrila kako već dvije noći ne spava.

"Sve što sam rekao jučer u priopćenju iza svega stojim. Što god trebate mi ćemo napraviti. Pokriti sve troškove, let, smještaj, što god treba. Sigurno ćete imati dodatnih troškova", rekao je Bandić te poručio da će biti u kontaktu sa Šostarom.

Ukoliko liječenje bude uspješno, Nora će svakih par mjeseci morati nazad na kontrole što će se također morati platiti. Bandić je kazao i kako će pomoći oko toga ako će biti potrebno.

Kada je Norina majka zahvalila, Bandić je kazao kako se ne mora zahvaljivati za ovo jer je on zna kako je to budući da je prošao "kalvariju moždanog udara".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara