Bandić demantira koaliranje s HDZ-om: Kakve veze ima što sam sjedio s Karamarkom? Ja imam hajdučko srce i dinamovu dušu!

Bandić demantira koaliranje s HDZ-om: Kakve veze ima što sam sjedio s Karamarkom? Ja imam hajdučko srce i dinamovu dušu!

Foto: Damir Krajač/Cropix

U KULOARIMA se već neko vrijeme nagađa kako bi HDZ, ne prođe li njihova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Margareta Mađerić u drugi krug, podršku na lokalnim izborima u Zagrebu mogao dati Milanu Bandiću. Priči u prilog ide i sinoćnje druženje aktualnog gradonačelnika Zagreba i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na 'Biloj noći'. No, Milan Bandić demantira nagađanja o koaliciji.

"Neću od nikoga bježati. Zašto bih od gospodina Karamarka bježao? Da je došao i premijer Milanović, ja bih sjedio i s njim. Nemam tog kompleksa. Odakle to vežete s bilo kakvim razgovorom? To je isto plod predizborne kampanje i guranja mojih dojučerašnjih drugova kako mene HDZ podržava. To vam govori kandidat za gradonačelnika i potpiruje priču preko medija kako ja već tri godine koaliram s HDZ-om", rekao je Bandić koji je novinarima objasnio i svoje razloge odlaska na Bilu noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kao gradonačelnik Zagreba, drugog dalmatinskog grada jer je Dalmatinaca nakon Splita najviše u Zagrebu, se usudio na Bilu noć. Rekao sam da imam hajdučko srce i dinamovu dušu. To vam govori počasni predsjednik Dinama i gradonačelnik Zagreba. Ja sam dovoljno uljudan i fin da tradicionalno idem na Bilu noć", objasnio je Bandić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara