Bandić maturantima uoči norijade: Želim da vas glava u subotu što manje boli

Foto: Hina

ZAGREBAČKI maturanti u petak slave kraj srednjoškolskog obrazovanja. Tradicionalnu norijadu Grad Zagreb i ove godine organizira na Bundeku, okupljanje je na Trgu bana Jelačića, a povorku će uz glazbeni program predvoditi zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Okupljanje na glavnom zagrebačkom Trgu započinje u 11.30 sati, a povorka kreće točno u podne prema Bundeku.

"Mislim da će to biti prekrasno. Lijepo je vidjeti 7, 8 tisuća ljudi u koloni, ura vremena do Bundeka lagane šetnje. Pozivam i ostale sugrađane da nam se pridruže, obucite se casual, neki stari dronjak, traperice, bit će pive i brašna, no mislim da je to dobro".

Prvi čovjek Grada priželjkuje lijepo vrijeme te da taj dan prođe dostojanstveno, a maturantima pritom poručuje da konzumiraju alhohol s mjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To da ja sada kažem da ne piju uopće, onda bih bio farizej, jer svi smo mi u to vrijeme norili, radili vratolomije i bedastoće. Sve u svoje vrijeme, a nismo ni mi bili bolji, bili smo i gori. Ja želim da sve prođe kako treba i da ih glava što manje boli kada se probude u subotu", rekao je Bandić.

Oni koji su to nedavno prošli, danas poručuju, treba slaviti i noriti, ali treba biti odgovoran i oprezan.

"Pazite kaj radite, to je to, uživajte".

Slavlje na Bundeku trajat će do 22 sata, a ZET će u kasnim večernjim satima pojačati linije javnog gradskog prijevoza kako bi se maturanti mogli lakše vratiti doma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara