Bandić za Novu godinu poziva Zagrepčane da koriste javni prijevoz

Foto: Srđan Vrančić (Cropix)
 
ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić uputio je prigodnu poruku svim građankama i građanima uoči novogodišnjeg dočeka i pozvao ih da Novu 2013. godinu dočekaju dostojanstveno, primjereno te u veselju i sreći .
 
"Bilo bi mi veoma drago kad biste Novu godinu, bez obzira kako je i s kim slavite, dočekali u veselju, radosti i s nadom u bolja vremena, ali primjereno i dostojanstveno kako i dolikuje građanima glavnoga grada Hrvatske.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Važno je u ovom trenutku da ne zaboravimo na sigurnost naših vlastitih obitelji, naših susjeda i gostiju koji će u ovoj novogodišnjoj noći doći u Zagreb i s nama podijeliti veselje ovog blagdana.
 
Kao što vam je poznato, i ove je godine organiziran doček s vatrometom na Trgu bana Jelačića, kao i doček na britancu i u Tomićevoj. Pozivam vas da u novogodišnjoj noći što više koristite javni gradski prijevoz kako biste se mogli opustiti i kako bi izbjegli rizike u prometu koji su u takvim danim po prirodi stvari mnogo veći.
 
Pri svemu tome nemojmo zaboraviti one koji su u ovim danima sami, potrebiti, željni građanske solidarnosti i tople ljudske riječi. Budimo velikodušni, budimo radosni, budimo Zagrepčanke i Zagrepčani kakve nas poznaju i u svijetu i na što smo s pravom ponosni", poručio je Bandić. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara