Bijesni Bandić poručio građanima: Ja ću odgovarat kad je meni ćeif i volja, a ne kada me vi pitate!

Foto: FAH

"JA ĆU ODGOVORIT kad je meni ćeif i volja, a ne kada vi mene pitate. Zapamtite to za sva vremena!", rekao je danas vidno nervozni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kojeg je izbacilo iz takta novinarsko pitanje o spalionici smeća.

Podsjetimo, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja u svojoj odluci o odbijanju lokacijske dozvole Gradu Zagrebu za izgradnju postrojenja za termičku obradu otpada na lokaciji Žitnjak - istok navelo je Grad Zagreb nije donio Plan gospodarenja otpadom te da samim time ne može biti utvrđena količina ostatnog i opasnog otpada.

Također, Bandićeva birokracija nije utvrdila ni vrste i količine otpada koje se planira zbrinjavati u postrojenju za termičku obradu otada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Ja kad procijenim, zapamtite, ja kad procijenim ja ću odgovarati na pitanja. Kad mi nije, neću", rekao je Bandić koji je opet pao iz lekcije o novinarima kao predstavnicima javnosti. Neuspjeli projekt spalionice smeća posebno je bolna točka gradonačelnika Bandića, a kao i uvijek u sličnim situacijama zbog toga je optužio - novinare.

" Sve sam odgovorio jučer i pismeno vam dao. Nemojte biti zločesti, budite korektni i prenesite ono što sam rekao, što sam napisao i vama dao", rekao je gradonačelnik Bandić prije dva dana govoreći o projektu spalionice smeća.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara