Bijesni Bandić poručio građanima: Ja ću odgovarat kad je meni ćeif i volja, a ne kada me vi pitate!

Foto: FAH

"JA ĆU ODGOVORIT kad je meni ćeif i volja, a ne kada vi mene pitate. Zapamtite to za sva vremena!", rekao je danas vidno nervozni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kojeg je izbacilo iz takta novinarsko pitanje o spalionici smeća.

Podsjetimo, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja u svojoj odluci o odbijanju lokacijske dozvole Gradu Zagrebu za izgradnju postrojenja za termičku obradu otpada na lokaciji Žitnjak - istok navelo je Grad Zagreb nije donio Plan gospodarenja otpadom te da samim time ne može biti utvrđena količina ostatnog i opasnog otpada.

Također, Bandićeva birokracija nije utvrdila ni vrste i količine otpada koje se planira zbrinjavati u postrojenju za termičku obradu otada.


"Ja kad procijenim, zapamtite, ja kad procijenim ja ću odgovarati na pitanja. Kad mi nije, neću", rekao je Bandić koji je opet pao iz lekcije o novinarima kao predstavnicima javnosti. Neuspjeli projekt spalionice smeća posebno je bolna točka gradonačelnika Bandića, a kao i uvijek u sličnim situacijama zbog toga je optužio - novinare.

" Sve sam odgovorio jučer i pismeno vam dao. Nemojte biti zločesti, budite korektni i prenesite ono što sam rekao, što sam napisao i vama dao", rekao je gradonačelnik Bandić prije dva dana govoreći o projektu spalionice smeća.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara