Bogata turistička ponuda u Zagrebu i u hladnijim mjesecima

Bogata turistička ponuda u Zagrebu i u hladnijim mjesecima

Foto: adventzagreb.com

UŠLI smo u mjesec studeni, a za Zagreb to znači nastavak bogate ponude domaćim i stranim gostima i u mjesecima koji su pred nama. Pred nama je i jedna od najvećih manifestacija Advent u Zagrebu, koja će se službeno predstaviti u ponedjeljak.

Bogata eno-gastronomska ponuda u Zagrebu nastavlja se u hladnijim mjesecima, a neće nedostajati ni ostalih zabavno-kulturnih manifestacija, rekla je u razgovoru za Media servis direktorica Turističke zajednice Amelija Tomašević.

"Tijekom studenog imamo niz vinskih događanja, a osim Martinja tu su i razni festivali. Također, od događanja na visokoj razini imamo Interliber i, naravno, Advent".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada smo mi išli na Advent u Austriju, sa sada nama dolaze strani gosti, pa su tako već najavljene grupe iz Austrije, Nizozemske i Belgije. Osim na glavnom zagrebačkom trgu, božićni ugođaj moći će se osjetiti na Britanskom trgu, u Tomićevoj ulici i na Zrinjevcu.

Šator zasigurno ne pridonosi ugođaju

Božićnom ugođaju na glavnom zagrebačkom trgu zasigurno ne pridonosi veliki bijeli plastični šator koji zauzima veći dio Jelačića. Veliki dio građana nezadovoljan je tom grdosijom koja nagrđuje Trg bana Josipa Jelačića.

"Vrijeme je da Zagreb dobije sočni sajam kakav zaslužuje :)" napisao je nedavno na svome Facebook profilu Davor Bruketa, kreativni direktor Bruketa&Žinić. U komentarima je još smislio i "reklamu" koja bi dobro pristajala: "Novi turistički proizvod, kolinje na živo...rumeni praščići u smrtnom strahu vrište, teleće polovice vise sa bandera, a zmusani mesari na Manduševcu ispiru krvave ruke".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara