Bojan Glavašević zapalio svijeću na Memorijalnom groblju: "Nitko nas nije mogao spriječiti, `džabe su krečili`"

Bojan Glavašević zapalio svijeću na Memorijalnom groblju: "Nitko nas nije mogao spriječiti, `džabe su krečili`"

Foto: Vlada.hr

BOJAN GLAVAŠEVIĆ, sin vukovarske legende Siniše Glavaševića te pomoćnik ministra branitelja Predraga Matića, danas se u Vukovaru našao u "krivoj koloni", koloni u kojoj se nalazio državni vrh, a kojoj je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara odlučio prepriječiti put i koja je prozvana "nevukovarskom Hrvatskom".

Da bi mogao odati počast Vukovaru i svim žrtvama, među kojima je i njegov otac, Bojan Glavašević morao je pričekati večer. Tad je u miru, u pratnji prijatelja i ministrice kulture Andreje Zlatar Violić, došao na Memorijalno groblje te upalio svijeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Twitter profilu Glavašević je večeras napisao: "Andrea Zlatar i ja smo maloprije na Memorijalnom groblju zapalili svijeću i pomolili se za naše odsutne prijatelje. Nitko nas nije mogao spriječiti. `Džabe su krečili`".

Svi oni koji su danas političkim prepucavanjima narušili odavanje počasti Vukovaru ipak ga nisu "izbacili iz takta". "Ne sekiram se. Ja svakome želim dobro. Osobito onima koji za mene imaju najružnije riječi", poručio je Glavašević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara