Čačić: Ostojić je i naš kandidat za gradonačelnika Zagreba, takav dogovor smo postigli odavno

Čačić: Ostojić je i naš kandidat za gradonačelnika Zagreba, takav dogovor smo postigli odavno

Foto: Goran Mehkek/Cropix

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora i Glavnog odbora SDP-a Josip Leko odluku Predsjedništva stranke da umjesto predsjednika zagrebačke organizacije Davora Bernardića kandidat za gradonačelnika Zagreba bude aktualni ministar zdravlja Rajko Ostojić, nazvao je uobičajenom "unutarstranačkom stvari i demokratskim odlučivanjem" te dodao kako u tome ne vidi nikakvih problema.

Čačić: Ostojić je i naš kandidat za gradonačelnika Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odluku SDP-a da za zagrebačkog gradonačelnika kandidira Rajka Ostojića komentirao je predsjednik HNS-a Radimir Čačić. "To je i naš kandidat, to nije upitno, takav dogovor smo postigli odavno", rekao je Čačić.

Komentirajući odluku HNS-a i SDP-a da za zagrebačkog gradonačelnika imaju zajedničkog kandidata, predsjednik HNS-a Radimir Čačić kazao je kako je Grad Zagreb točka na kojoj se mjeri kvaliteta suradnje vladajuće koalicije. "Ako je išta točka na kojoj se mora prepoznati zajedništvo strateških partnera na državnoj razini, kada govorimo o lokalnim izborima, onda je to Zagreb. Zagreb je sigurno točka na kojoj se mjeri kvaliteta suradnje", poručio je.

Vesna Pusić kazala je kako su njihove gradske organizacije već bile u dogovoru i da su ionako imali plan izaći zajedno na lokalne izbore. "Stranke određuju tko će biti kandidat za gradonačelnike i mi podržavamo izbor koalicijskog partnera, dodala je Pusić", komentirajući odluku Predsjedništva SDP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara