Članovi Stožera za obranu Vukovara u Klubu HDZ-a: "Bio je to privatni posjet, nismo razgovarali o referendumu"

Članovi Stožera za obranu Vukovara u Klubu HDZ-a: "Bio je to privatni posjet, nismo razgovarali o referendumu"

Foto: Hina

ČLANOVI Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić, Vlado Iljkić i Marijan Živković danas su gotovo četiri sata boravili u prostorijama Kluba zastupnika HDZ-a u Saboru, no novinarima su kazali kako su u Saboru bili privatno, da su posjetili HDZ-ova zastupnika Zvonka Milasa te da nisu razgovarali o najavljenom prikupljanju potpisa za referendum o ćirilici u Vukovaru.

"Došli smo kao prijatelji, susjedi i suborci i malo smo razgovarali. Sutra će biti jedna tribina u Hrvatskoj bratskoj zajednici i o tome smo pričali", objasnio je novinarima Josić.

Milas je, pak, kazao kako se o referendumu nije razgovaralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"O referendumu će se vjerojatno razgovarati malo kasnije. Sutra je u HVIDRA-i sastanak, nakon toga tribina", dodao je Milas.

Na primjedbu da se iz prostorija Kluba moglo čuti kako Vladimir Šeks (HDZ) spominje referendum, Milas je kazao kako je Šeks pitao za referendum, ali da se o njemu nije razgovaralo.

"Ispada da Zvonko i ja ne smijemo više ni razgovarati, jer se odmah krivo tumači, ali moramo, jer smo predugo prijatelji, a gdje ću k njemu doći, nego ovdje", komentirao je Josić.

"On (Milas) je predsjednik udruge, ja sam Vukovarac i što hoćete", nadovezao se Šeks.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara