Crkva želi da premijer Milanović podnese ostavku!

Foto:  Glas Koncila

"POSTUPANJE predsjednika Vlade brutalno je kompromitiranje RH kao mlade članice EU-a, uvlačenje u nepotreban sukob, što neizbježno sa sobom povlači brojne loše posljedice za Hrvatsku i sve njezine građane. Nitko i nikada nijednom političaru nije dao mandat za takvo ponašanje, pa bi trebalo ispitati radi li se o izdaji Hrvatske", stoji u uredničkom komentaru Glasa Koncila neslužbenog glasila Crkve u Hrvata kojeg potpisuje Ivan Miklenić. 
 
Crkveno glasilo naime u prvi je plan stavilo ponašanje hrvatske Vlade u "slučaju Lex Perković" te zaključuje kako se u tom slučaju ne štite hrvatski interesi. Smatraju i kako predsjednik Vlade mora otići. 
 
"Ne ulazeći čak ni u motive, premda mnogi smatraju da su više nego prozirni, takvo ponašanje predsjednika Vlade treba ocijeniti kao iznimno štetno te su u pravu oni koji smatraju da bi zbog takvoga ponašanja i predsjednik Vlade i sama Vlada trebali podnijeti ostavku", smatra Miklenić dodajući da političari koji žele dobro Hrvatskoj morali bi biti isključivo orijentirani na razvijanje što boljih odnosa s EU-om i u Hrvatskoj sve činiti da na svim razinama zažive europski demokratski, pravni i gospodarski standardi. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara