Crnogorskog premijera iznervirala izjava šefa delegacije EU: Jest uvijek ista vlast, ali se biramo demokratski!

Foto: Gulliver Image/ Getty Image

CRNOGORSKI  premijer i čelnik vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović napao je šefa delegacije Europske unije (EU) u Podgorici Mitju Drobniča da se svojim izjavama miješa u kampanju za predstojeće lokalne izbore u Crnoj Gori. Drobnič je izjavio kako je veliki problem Crne Gore nepromjenjivost vlasti.

“To je politički nonsens, osobito kada je u pitanju ona (izjava) da je problem Crne Gore što se vlast nije dugo mijenjala, jer nije problem mijenja li se vlast, nego bira li se vlast demokratski”, kazao je Đukanović gostujući u programu TV Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đukanović je ocijenio da se Drobnič nediplomatski umiješao u predizbornu kampanju u Crnoj Gori. On je u vrhu vlasti Crne Gore od 1991.

U većini crnogorskih općina 25. svibnja održat će se lokalni izbori, a najzanimljivije će biti u Podgorici gdje su, prema procjenama analitičara, snage podijeljene između DPS-a, koalicije Socijaldemokratske partije(SDP) i Pozitivne Crne Gore, kao i oporbenog političkog saveza Demokratskog fronta (DF).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara