Danas se otvara Dječji sajam!

Foto: djecjisajam.com

DANAS u 14:00 sati otvara se 12. Dječji sajam u Zagreb Areni.

U tri dana trajanja kroz program 12.Dječjeg sajma predstaviti će se škole, vrtići, sportske i plesne skupine s preko tisuću djece sudionika u programu, desetak nevladinih udruga i više od 100 izlagača iz zemlje i inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Iz bogatog programa izdvajamo predstave Šareni svijet, Štrumpfastične čarolije čarobnjaka Gargamela, Prvi koraci u prometu i nastup Luke Vidovića. Sve roditelje pozivamo da sudjeluju u Nestle nagradnom kvizu, na tribini Mama i beba a sve trudnice da isprobaju Cleopatra trbušni ples posebno namjenjen za njih. Za tate je tu tradicionalno Violeta natjecanje u prematanju beba a za mališane utrke na biciklima guralicama, te zabavno natjecanje „Gdje se skriva dar“.", poručuju organizatori.

Dugogodišnja akcija kojom se promovira ljubav i roditeljstvo u organizaciji udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma, održat će se pod sloganom "Moja obitelj- sretna obitelj" i to uz podršku ovogodišnjeg ambasadora sajma Joška Čagalja Jole i supruge Ane, Iris Androđević Pinjuh, Ane Rucner, Nives Drpić, Nede Parmač, Ive Šarić Leko, Sarah Čosić, Aleksandre Dojčinović, Ivane Delač Đolo i mnogih drugih.

12. Dječji sajam se otvara u petak 27. 9. u 14:00 sati! Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 9.30 sati do 20:00 sati, a ulaz je SLOBODAN!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara