Diplomanti ovog koledža zarađuju više od 9.500 kuna mjesečno!

Diplomanti ovog koledža zarađuju više od 9.500 kuna mjesečno!

Foto: Press fotografije

ŽELIŠ biti student jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje i diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta?

Na pravom si mjestu! Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svake srijede u 9 ujutro do 15. kolovoza, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. PRIJAVI SE!


Vrhunski američki visokoobrazovni programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata, fokus na praktično iskustvo i visok postotak zapošljavanja poslije stjecanja diplome te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar dvaju kampusa  u Dubrovniku i Zagrebu, ovaj koledž studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku:  Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). 

Više od 1700 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim menadžerskim pozicijama. Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija.  Interna istraživanja pokazuju da 80% studenata nađe posao u roku od tri mjeseca od diplomiranja. Više od 90% diplomanata ima stalno zaposlenje, a prosječna plaća iznosi više od 9.500 kuna.

Zanima te više? Posjeti našu stranicu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?