"Djelatnici zimske službe samoinicijativno su očistili Bandićevu stazu za trčanje kako bi mu se zahvalili"

"Djelatnici zimske službe samoinicijativno su očistili Bandićevu stazu za trčanje kako bi mu se zahvalili"

Foto: Indexov čitatelj

DOK JE u ponedjeljak pola Zagreba bilo zameteno snijegom i okovano ledom, "Bandićeva" tartan staza uz školu u Kušlanovoj bila je očišćena što je naišlo na neodobravanje građana, pogotovo kada su istovremeno prilazi toj istoj školi bili zatrpani! Građani su bili šokirani kada su vidjeli više od deset djelatnika da čiste stazu dok se njihova djeca bore pa čak i hodaju po cesti, jer nogostup nije bio očišćen, da bi stigla do ulaza u školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Konačno, dva dana kasnije, u ime Milana Bandića netko se oglasio na njegovom Facebook profilu s objašnjenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Na mnoge upite javnosti, Gradonačelnik je u Rimu na službenom putu, tako da nije trčao ova 2 dana niti je tražio da se zbog njega očisti atletska staza. Djelatnici Zimske službe samoinicijativno su ovom lijepom gestom htjeli zahvaliti prvom čovjeku Grada što je od petka konstantno s njima bio na terenu, po najvećoj snježnoj mećavi, da bi se grad očistio i kako bi omogućili sugrađanima normalizaciju uvjeta.

Sve ostalo su insinuacije i jeftini trikovi u predizbornoj kampanji na koje građani ne bi trebali nasjedati. Gradonačelnik uvijek naglašava da je prvi među jednakima i nikada za sebe ne traži nikakav poseban tretman. Djelatnici Zimske službe već danima čiste grad, posipavaju sol i trude se odraditi svoj posao najbolje. Propusta uvijek ima, što gradonačelnik osobno nadgleda i nastoji ispraviti zajedno s voditeljem Podružnice Zagrebačkog holdinga Zagrebačkih cesta.",,

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara