"Dok sam bio dadilja Adama Lanze, njegova majka me upozorila da mu nikad ne okrećem leđa"

"Dok sam bio dadilja Adama Lanze, njegova majka me upozorila da mu nikad ne okrećem leđa"

Foto: CBS

MUŠKARAC koji je kao dijete čuvao Adama Lanzu kaže kako ga je njegova majka upozorila da dječaka niti u jednom trenutku ne ispušta iz vida. Čak ni prilikom odlaska na WC.

Ryan Kraft, koji je nekada i sam pohađao osnovnu školu Sandy Hook, u kojoj je Lanza ubio 26 osoba, za CBS je ispričao da je Adama čuvao kada je dječak imao 9 ili 10 godina. Ryan je bio pet godina stariji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam čuo što se dogodilo, nisam mogao odmah ni razmišljati. Samo sam se tresao. Nancy, Adamova majka, upozorila me da ga stalno držim na oku, da mu nikad ne okrećem leđa. Sjećam se da je bio jako tih, ali i jako inteligentan. Kad god je nešto radio, igrao se s Lego kockicama ili igrao video igre, bio je vrlo fokusiran. Kao da je u vlastitom svijetu", kaže Kraft.

I dalje mu je, tvrdi, teško povjerovati da je dječak kojeg je nekoć čuvao bio sposoban počiniti takvo zlodjelo. Osim 26 osoba u školi, Adam je ubio i svoju majku. "I dalje sam tup od svega toga, ne mogu to procesuirati", kaže Kraft.

Za Adamovu majku Nancy ga vežu ugodna sjećanja. Kaže da je bila dobra osoba, koja je jako voljela svoju djecu i bila maksimalno uključena u njihove živote.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara