Dramatična snimka iz Australije: Radnici McDonald´sa spasili život bebi koja je prestala disati

Foto i video: YouTube

BEBU staru godinu dana prošlog mjeseca spasili su radnici iz restorana McDonald'sa u Sydneyju tri minute nakon što je prestala disati.

Na snimci sigurnosne kamere koju je objavio Channel Nine može se vidjeti panika među zaposlenicima i gostima koja je nastala kada je trajala akcija spašavanja malene Nevaeh koja je imala napad. Roditelji Tevita i Glory su bebu donijeli do pulta kada su shvatili da je prestala disati.Radnicima McDonald'sa Jamesu Hatcheru, Rachel Whyat i Stephanie Farugia te gošći Naomi Donovan trebalo je 150 sekundi kako bi bebi spasili život. Prije nego su liječnici stigli, radnici Hitne pomoći su preko telefona davali instrukcije Farugiji. Nakon tri minute beba stara 14 mjeseci je ponovno disala.

U bolnici su kazali da je Navaeh pretrpjela napad, koji je čest kod djece mlađe od šest godina, a doveo je do gušenja, a nije jasno što je točno bebi ostalo u dušniku prije nego je ostala bez zraka. Preko noći je zadržana na promatranju te je puštena iz bolnice već sljedećeg dana. Zaposlenici restorana, koji su prošli trening za pružanje prve pomoći, dobili su nagradu od McDonald'sa te pohvale australske Hitne službe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara