Eterović privoren da ne utječe na svjedoke, a objavljuje statuse na Facebooku?

Eterović privoren da ne utječe na svjedoke, a objavljuje statuse na Facebooku?

Screenshot: Facebook

UNATOČ tome što je već više od mjesec dana u pritvoru zbog sumnje da je organizirao lažne humanitarne akcije da bi se novčano okoristio, Toni Eterović, vlasnik i urednik portala Udarno.com i dalje je aktivan na Facebooku.

Posljednji status objavio je prije nepunih tjedan dana. Požalio se kako mu pakiraju i da je nevin. Na 1. siječnja objavio je, pak, kako će tužiti sve medije za laži.

Postavlja se svakako pitanje kako Eterović iz svoje ćelije objavljuje statuse na društvenoj mreži. Mobitel u zatvoru nikako ne bi smio imati, moguće je da nekome od onih koji ga posjećuju, prenosi što će staviti na Facebook.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljuje statuse na Facebooku, a pritvoren da ne utječe na svjedoke?!

Eterović je pritvoren kako ne bi ponovio djelo i utjecao na svjedoke, što objavljivanjem na svima dostupnoj društvenoj mreži svakako čini. Ni zatvorske rešetke nisu bile dovoljne da vlasnika Udarno.com spriječe u javnom istupu.

Eterovićeva braniteljica Ana Perković Žaja otkrila nam je kako je sudu ponuđeno jamstvo od 20 tisuća kuna, no to je odbijeno. Eterović navodno skuplja 25 tisuća kuna ne bi li umilio sud da ga pusti na slobodu. Zasad je teško očekivati da će uspjeti u naumu jer se istraga širi i na nadripisarstvo. Riječ je o Eterovićevoj borbi protiv RBA zadruga i pomoći brojnim oštećenicima koji su zbog kredita ostali bez imovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara