Euromoney: Podravka ostvarila najveći napredak u poslovnom upravljanju u središnjoj i istočnoj Europi

Euromoney: Podravka ostvarila najveći napredak u poslovnom upravljanju u središnjoj i istočnoj Europi

Foto: Podravka

EUROMONEY, utjecajni svjetski financijski časopis, dodjeljuje već desetu godinu za redom prestižno stručno priznanje "Best Managed Companies in CEE".

Od 50 kompanija, čije je poslovanje na temelju iscrpnih podataka analizirao posebni stručni tim pod pokroviteljstvom Euromoneya, poslovno vođenje Podravke ocijenjeno je vrlo visokim ocjenama.
 
Podravka je u ovoj godini ostvarila najveći napredak među svim kompanijama u srednjoj i istočnoj Europi te je svrstana u sami vrh najbolje vođenih kompanija u Hrvatskoj.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U provedenoj anketi Euromoneya sudjelovali su analitičari iz vodećih međunarodnih banki i institucija, a sudionici ankete nominirali su po njihovom mišljenju najbolje vođene tvrtke uzimajući u obzir strategiju poslovanja, sustav korporativnog upravljanja, dostupnost višeg menadžmenta, transparentnost poslovanja, vrijednost za dioničare, informativnost i efikasnost internetskih stranica i dr.
 
"U proteklih godinu dana poduzeli smo značajne korake kako bi ostvarili pozitivne pomake u poslovanju. Predstoji nam još mnogo posla kako bi ispunili važne ciljeve koje smo si zadali, ali uspjeli smo pokrenuti novi razvojni ciklus kompanije i ponosni smo što su to prepoznali i međunarodni, nezavisni stručnjaci." -  izjavio je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara