Evo kakve jabuke jedemo: S kore skinuo "plastiku"

Evo kakve jabuke jedemo: S kore skinuo "plastiku"

Screenshot: Facebook

IAKO je već dugo poznato da voće koje kupimo u velikim trgovačkim lancima nije nužno netom ubrano na domaćem polju i uzgojeno rukom hrvatskog seljaka, i dalje je neugodno iznenađenje uvjeriti se koliko je ono zapravo umjetno.

Na snimci koja je objavljena na Facebooku vidi se kako je već po samoj kori jabuka "obložena" nepoznatim umjetnim tvarima.

"Shvatio sam sa nešto ne štima jer sam cijelu noć nakon što sam istu takvu pojeo imao velikih probavnih problema", objašnjava korisnik razloge snimanja ovog video uratka u kojem je oprezno nožićem strugao koru s voća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela jabuka je presvučena u plastici i to je ono radi čega vaša djeca kada pojedu jabuke koje jako lijepo izgledaju dobiju proljev. Ovo je dio skinut s jako malog dijela jabuke, a da stvar bude bolja, pogledajte kako lijepo ta plastika gori. Na kraju smo dobili komad plastike", objašnjava.

Najavio je i da će objaviti gdje ju je kupio, ali ako mu trgovina koja pripada jednom od većih trgovačkih lanaca ne odgovori konkretno na mail koji im je poslao o cijelom slučaju.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara