Glogoški se požalio: Još nas nitko iz Vlade nije kontaktirao

Glogoški se požalio: Još nas nitko iz Vlade nije kontaktirao

Foto: FAH

JOŠ NAS nitko iz hrvatske vlade nije kontaktirao ni službeno ni neslužbeno, izjavio je Hini Đuro Glogoški, predsjednik udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata prve skupine i jedan od vođa prosvjeda hrvatskih branitelja ispred resornog ministarstva u Savskoj 66.

Glogoški je "Skupu zajedništva 100 posto za Hrvatsku – Zajedno do pobjede", u organizaciji hrvatskih branitelja koji više od 190 dana prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja hrvatskoj Vladi i premijeru Zoranu Milanoviću dao rok do četvrtka, kada će biti 200 dana prosvjeda, da započne javni dijalog pred medijima.

"Nemamo vremena čekati kraj vašeg mandata. Do četvrtka se odlučite jeste li spremni sudjelovati u zajedništvu ili niste", naglasio je na tom skupu Glogoški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekamo odgovor iz Vlade i to službeni jer neslužbeno više ne razgovaramo, rekao je danas u telefonskom razgovoru Glogoški.

Iz Vlade su poručili kako ne žele komentirati ultimatum upućen Vladi i premijeru Milanoviću da do četvrtka s braniteljima koji prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja započnu javni dijalog pred medijima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara