HAK upozorava: Jaka bura na Jadranskoj magistrali i moguća poledica

HAK upozorava: Jaka bura na Jadranskoj magistrali i moguća poledica

Foto: Index

ZBOG niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozače se upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Jak vjetar puše i na dionicama autocesta: A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na županijskoj cesti ŽC Bjelopolje-Donji Lapac.

Od 27. do 31. siječnja, zbog radova za sav promet zatvara se državna cesta D66 na dionici rotor Šijana-čvor Pula. Obilazak je Medulinskom cestom te ulicom Prekomorskih brigada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Državna cesta Drniš-Split (DC56) kod mjesta Kričke i Ružić zbog razminiranja se zatvara povremeno od 8 do 17 sati. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu je katamaranska linija Novalja-Rab-Rijeka. Katamaran na liniji Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel – Ist plovi bez pristajanja u luku Zapuntel.

Ostali katamarani i svi trajekti plove prema redu plovidbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara