HDSSB: Nismo sudjelovali ni u kakvim pregovorima oko sklapanja većine u Gradskom vijeću Vukovara

HDSSB: Nismo sudjelovali ni u kakvim pregovorima oko sklapanja većine u Gradskom vijeću Vukovara

Foto: vusz.hr

"HDSSB kao dio Saveza za Hrvatsku nije sudjelovao u nikakvim pregovorima oko sklapanja većine u Gradskom vijeću grada Vukovara iz čega jasno proizlazi da nismo niti mogli tražiti određene pozicije kako to uporno pokušavaju nametnuti određeni mediji" oglasio se HDSSB u priopćenju reagirajući tako na pojedine napise.

U stranci ističu kako su već nekoliko puta naglasili da HDSSB ne će pod svaku cijenu ulaziti u bilo kakve koalicije, jer imaju odgovornost prema biračima, ali i svim građanima Vukovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"HDSSB i Savez za Hrvatsku imaju program za bolji život svih Vukovaraca, bez obzira na njihovu nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost, a koji smo spremni provoditi i kao konstruktivna oporba" stoji u priopćenju.

U HDSSB-u smatraju kako su, ističu, ovakve laži pokušaji pritiska na vijećnicu HDSSB-a Slavicu Jelinić.

"Svima koji misle da će na ovaj način uspjeti osigurati većinu u Gradskom vijeću poručujemo da HDSSB niti Savez za Hrvatsku nisu i ne će sudjelovati u "medijskom pregovaranju". Pregovorima je mjesto za stolom, a pregovarati se može isključivo o programima i projektima koji trebaju osigurati kvalitetniji život u Vukovaru. Sve ostalo u ovom je trenutku manje bitno" kažu u HDSSB-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara