HNS: Nikome nećemo dopustiti da uništi jedinstvo stranke

Foto: Hina

NIKOME nećemo dopustiti da uništi jedinstvo stranke, poručili su danas iz HNS-a reagirajući na medijske napise i spekulacije o promijeni u vodstvu te stranke.

"Osnovna je poruka da nitko sa svojim osobnim, političkim i drugim ambicijama neće ugroziti jedinstvo, snagu i smjer rada HNS-a. Svi oni koji mogu doprinijeti stranci su dobrodošli, a oni koji žele naštetiti stranci neće biti u prilici to napraviti", poručio je potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak i dodao kako o isključenju članova može odlučiti jedino Predsjedništvo stranke, čiji sastanak za sada nije sazvan.


"Ovim putem ističemo da je članstvo HNS-a jedinstveno u mišljenju da nitko nema pravo unositi nemir u stranku ili pokušati razjedinjavati stranku. U rad i razvoj HNS-a, koji je, kako pokazuju pozitivni trendovi tijekom posljednjih nekoliko mjeseci na dobrom putu, uložen je trud i entuzijazam tisuća naših članova diljem Hrvatske. HNS je sada jak, jedinstven, ima zajedničku viziju i zna što treba raditi. Rejting stranke je u ulaznom trendu, a porast zadovoljstva osjeća se i među članstvom", piše u priopćenju.

Iz HNS-a navode kako imaju odgovornost i prema građanima koji su im ukazali povjerenje, ali i čuvati te graditi HNS kao građansku, liberalnu stranku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara