HSS: "Tko radi taj i griješi" vrijedi samo za one koji rade čestito, pošteno i u dobroj vjeri!

Foto: Ilustracija

OSJEČKO-BARANJSKI HSS zbog cijele se drame oko sudbine "Prošeka" nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju obrušio na premijera Zorana Milanovića i ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu:

HSS: Premijeru, što Vam je trebala stara narodna "TKO RADI TAJ I GRIJEŠI" kada ona vrijedi samo za one koji rade čestito, pošteno i u dobroj vjeri???


"Premijer Milanović nastavlja u svom stilu! Kada ne koristi Biblijske poruke onda nam svoje stavove prenosi putem "starih narodnih poslovica"! Sve bi to bilo u redu kada bi iza poruke stajale činjenice no problem je da pokušava "zamazati oči" hrvatskim građanima i braniti neobranjivo! Zadnji pokušaj da dokazano najnesposobnijeg" ministra Jakovinu (inače sposobnog u prodaji propalih tvrtki i kršenju zakona kao što to čini i njegova stranka-SDP) obrani u aferi "prošek" starom narodnom "Tko radi taj i griješi" je samo nastavak "premijerovih lutanja bespućima hrvatske zbilje"!!!

Ništa čudno od čovjeka koji je "zalutao i zasjeo"  u premijersku fotelju države koju je sam nazvao "SLUČAJNOM" i u kojoj je po njegovim riječima trajao "GRAĐANSKI RAT"! Teško se može zaključiti da netko od njegovih ministara išta radi u korist građana koji su dali mandat KUKURIKU KOALICIJI i PLANU 21! Naprotiv, politika njegove Vlade se svela na povećanje cijene življenja u Hrvatskoj, otvorene pozive da mladost i stručnost "seli u Europu" kada se otvore granice, na bahatost i nepotizam na kojem im može zavidjeti i "HDZ iz onih nekih vremena"! Zato i po ne znamo koji puta "ustajanje u obranu sposobnosti i vrlina" ministra Jakovine ne čudi, jer ipak je on stranački vojnik koji je oženio stranačku kolegicu koja je kandidirana za EU parlament!!! Ne može se takav kadar "ostaviti na cjedilu"! On svoju zadaću "uništenja domaće poljoprivrede i proizvodnje tradicijskih proizvoda" uspješno IZVRŠAVA!

Zato premijeru Milanoviću poručujemo: "Tko radi taj i griješi!" vrijedi za one koji rade u najboljoj vjeri i najkvalitetnije što mogu u korist onih koji su im dali mandat(a to su hrvatski građani), no Vaš "sposobni" ministra Jakovina a i Vi sami: ILI STE NESPOSOBNI OBAVLJATI VLAST ZA KOJU SU VAM GRAĐANI DALI MANDAT ILI SVOJ POSAO NE RADITE U DOBROJ VJERI ODNOSNO RADITE GA NA ŠTETU HRVATSKIH GRAĐANA I HRVATSKE!!!", navodi se u priopćenju kojeg potpisuje Zvonko Pongrac, predsjednik osječko-baranjske Županijske organizacije HSS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara