Holy: Čačić je nekulturan, nisu eksperti moji drugovi iz pješčanika s kojima sam se igrala s lopaticama

Holy: Čačić je nekulturan, nisu eksperti moji drugovi iz pješčanika s kojima sam se igrala s lopaticama

Foto: Goran Mehkek / Cropix

SADA već bivša ministrica Mirela Holy je kazala da je Čačićeva izjava o dječjem vrtiću nekulturna prema akademskoj zajednici.

"Prestanimo se igrati vrtića - da ide taj Plomin, da ide ta Ombla", kazao je jučer potpredsjednik Vlade Radimir Čačić te dodao kako su mu sumnjive studije o Ombli koje su napravljene besplatno.

"Nisu to moji drugovi i drugarice iz pješčanika"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mislim da je to jako nekulturna izjava prema akademskoj zajednici, jer ti eksperti nisu moji drugovi i drugarice iz pješčanika s kojima sam se ja igrala s lopaticama i kanticama", kazala je danas za RTL Danas Holy. Bivša ministrica sumnja da će Vlada pronaći nove stručnjake koji su eksperti za tu materiju.

Podsjetimo, tri od četiri stručnjaka su u svojim analizama dali nepovoljno mišljenje za izgradnju HE Ombla, koju gura Radimir Čačić. Premijer je danas na predstavljanju novog ministra zaštite okoliša kazao da se tek treba odlučiti hoće li se hidrocentrala kod Dubrovnika graditi ili ne.

"Ne znam hoće li premijer uspjeti naći stručnjake koji su eksperti u ovom području, jer takvih stručnjaka u Hrvatskoj nema puno", rekla je Holy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara