Holy: Inzistirat ću da novi ministar nastavi moju politiku

Holy: Inzistirat ću da novi ministar nastavi moju politiku

Foto: Jure Mišković / Cropix

BIVŠA ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy, poručuje da će inzistirati da novi ministar nastavi njezinu politiku. U razgovoru za Media servis je potvrdila da će sutra podnijeti kaznenu prijavu zbog neovlaštenog prisluškivanja i nadziranja elektroničku pošte.

Holy poručuje da ni nakon ostavke neće odustati od ministarske politike koju je provodila. Kaže, od novog ministra ili ministrice očekuje da nastavi gdje je ona stala. "Ne da očekujem, ja ću inzistirati na tome", rekla nam je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sukladno naputku kolege ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, Holy će zbog sumnji da ju se prisluškuje i nadzire podnijeti i DORH-u i nadležnoj policijskoj jedinici u Zagrebu. Holy je prije dva mjeseca već podnijela prijavu zbog prijetnji smrću. Na pitanje sumnja li na nekoga kada su u pitanju brojne afere koje su je zadesile od početka mandata, bivša ministrica odgovara.

"Mogu sumnjati na koga hoću, ali to ništa ne znači. Očekujem da istraga pokaže tko stoji iza toga", kaže Holy koja je uvjerena da predsjednik Uprave HŽ Holdinga Rene Valčić nije imao prste u aferi s e-mailom u kojem ona lobira za suprugu stranačkog kolege.

"To će pokazati istraga mada ja ne vidim zbog čega bi gospodin Valčić pustio privatnu korespodenciju između mene i njega jer je i on na taj način bio izložen negativnoj medijskoj pozornosti pa ne znam koju bi korist on imao od toga", zaključila je Holy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara