Hrvatica u Dubaiju ucjenjivala danskog zubara: "Ako mi ne platiš, ubit ću i tebe i tvoju suprugu"

Foto: Wikipedia

NEZAPOSLENA Hrvatica uhapšena je i izvedena pred sud u Dubaiju, najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, zato što je prijetila smrću danskom zubaru i njegovoj supruzi pokušavajući iznuditi novac.

Kako javlja Gulf News, 42-godišnja Hrvatica optužena je da je SMS porukama slala prijetnje smrću 60-godišnjem zubaru S.S., inače državljaninu Danske.

U porukama je prijetila da će ubiti i njega i njegovu suprugu. "Ako mi ne platiš, računaj da ti je supruga već mrtva", napisala mu je ucjenjivačica, a 60-godišnjak je sve prijavio policiji.

Zubar je ispričao da je sve do 2010. bio u prijateljskim odnosima s Hrvaticom koja ga je ucjenjivala. U Emirate se, kaže, doselio 2012. godine i otvorio zubarsku praksu, a uskoro se u tu državu doselila i njegova ucjenjivačica, te ga počela moliti da joj posudi novac jer je bila u financijskim problemima.

"Davao sam joj novac sve dok me nije počela iskorištavati i tražiti od mene sve veće svote. Slala mi je prijeteće poruke sa svog mobitela zbog čega sam kontaktirao policiju".

42-godišnja Hrvatica na sudu je demantirala da je ucjenjivala 60-godišnjeg zubara. Priznala je da je od njega tražila novac, ali tvrdi da ga je molila da joj pomogne s financijskim poteškoćama u koje je zapala. "On mije prijatelj, poštujem ga i žao mi je ako je bilo što pošlo krivo", rekla je optužena Hrvatica.

Presuda će joj biti izrečena 14. srpnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara