Hrvatska u rekordnom roku skupila novac za bolesnog Zrinka

Hrvatska u rekordnom roku skupila novac za bolesnog Zrinka

Screenshot: YouTube

ZA LIJEČENJE tumora koji je posve izobličio 20-godišnjeg Zrinka Kaurina iz Bakra prikupljen je novac koji je nedostajao, sedam tisuća eura. U samo jedan dan Hrvatska se ponovno ujedinila i novčanim donacijama pružila nadu u spas još jednog mladog života.

Zrinko je danas ponovno u bolnici, stanje mu se pogoršalo i spominje se čak i treća operacija, no njegovim zabrinutim roditeljima ipak je lakše, budući da sada liječnicima u Avianu u Italiji mogu javiti da Zrinko nastavlja s terapijom.

Stanje na računu koje ih je dočekalo nakon samo jednog dana iznenadilo je roditelje, dok devizni račun još nisu stigli ni provjeriti.

"Dosad je prikupljeno 130 tisuća kuna. U ovako kratkom vremenu nisam to ni u snu očekivao. Zahvaljujem cijeloj zemlji, državi mojoj miloj Hrvatskoj, svi ljudima u Hrvatskoj", rekao je Zrinkov otac Franjo za RTL.

Mladić je trenutno u bolnici jer mu se stanje pogoršalo. Ukoliko bude morao na treću operaciju, ona će koštati barem 20 tisuća eura, no uz ljude velikog srca, sumnjamo da će ih biti teško prikupiti.

Zrinko u ponedjeljak putuje na liječenje, a svi se nadaju da će mu ono pomoći da se iz Italije vrati kakav je bio i prije bolesti, kao zdrav i radostan student.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara