I Tatjana Holjevac se uključila u borbu za gradonačelnika Zagreba: "Ne bojim se ni Bandića ni Ostojića"

I Tatjana Holjevac se uključila u borbu za gradonačelnika Zagreba: "Ne bojim se ni Bandića ni Ostojića"

Foto: Arhiva

PREDSJEDNICA Zagrebačke nezavisne liste Tatjana Holjevac danas je u prostorijama stranke najavila kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba.

"S punom vjerom u Zagrepčanke i Zagrepčane, ZNL je odlučio na izbore krenuti sam. Iako su me mnogi uvjeravali kako bi bilo bolje da koaliram, odlučila sam suprotno. Ne bojim se ni Milana Bandića ni Rajka Ostojića", istaknula je Tatjana Holjevac. Dodala je kako prema trenutnim anketama ZNL ima podršku 7 posto Zagrepčana, a sada nakon što je najavila samostalan izlazak na izbore, očekuje kako će ta brojka rasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holjevac smatra kako je konačno vrijeme da Zagreb u izvršnoj vlasti dobije osobu koja se dokazala u gospodarskom sektoru i koja će znati kako poduzetnicima pomoći u poslovanju i otvaranju novih radnih mjesta. "ZNL je stranka projekata. Pripremili smo nekoliko strateških projekata u programu koji smo nazvali Zagreb 2021. za čiju ćemo se realizaciju boriti, jer će osigurati novi gospodarski uzlet Zagreba", kazala je Holjevac. Ti strateški projekti su: Tesla – čiji je cilj sagraditi optičku mrežu, Zeleni grad – koji uključuje obnovu pročelja uz pomoć sredstava iz EU fondova, Poduzetnički grad – projekt koji će rasteretiti poslovanje poduzetnika i obrtnika, Projekt revitalizacije kulturno-turističkih sadržaja – za privlačenje novih gostiju i projekt Zagreb je moj grad – koji će decentralizirati upravljanje gradom, navodi u priopćenju ZNL.

"Vizija ZNL-a je da Zagreb postane suvremeni grad, lider regije koji će se ponositi tradicijom, kulturom i inovacijama. Mi želimo razvojnu strategije i planiranje koja će unaprijediti grad, a 'Zagreb 2021.' je platforma koja će to omogućiti", rekla je Tatjana Holjevac. Istaknula je kako će ti projekti omogućiti informatički i poduzetnički razvoj grada, smanjiti potrošnju energije i građanima donijeti niže račune za grijanje, uljepšati izgled grada i povećati cijene nekretnina, omogućiti izravnije upravljanje gradom i na koncu dovesti do razvojnog zamaha i novih radnih mjesta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara