I banke se odazvale apelu za pomoć: Donacije i odgoda kredita obiteljima stradalima u poplavama

I banke se odazvale apelu za pomoć: Donacije i odgoda kredita obiteljima stradalima u poplavama

Foto: Hina

I BANKE su se odlučile solidarizirati sa građanima koje su žrtve poplava te su uplatile milijunske donacije za humanitarnu pomoć, a najavljena je i jednogodišnja obustava kredita svima čiji su domovi oštećeni u poplavama.

"Uslijed strahovitih prirodnih nepogoda koje su pogodile naše sugrađane, Zaba je odlučila donirati 2 milijuna kuna pomoći unesrećenima u poplavama. Pokažimo solidarnost kroz dobra djela i pružimo im ohrabrenje", poručili su jučer iz Zagrebačke banke, a danas su objavili još jednu ohrabrujuću vijest za sve one čiji su domovi stradali u poplavama: "Zagrebačka banka omogućava moratorij na kredite bez ikakvih dodatnih troškova, na rok do godine dana, svim našim klijentima kojima je u poplavama oštećen dom, kako bismo im dodatno pomogli u ovoj teškoj situaciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo se odazvali apelu Hrvatskog Crvenog križa za pomoć stradalima od poplava u regiji uplatom od 2,5 milijuna kuna i to 2 milijuna kuna za Hrvatsku, a po 250.000 kuna za pogođena područja u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Stalno pratimo razvoj situacije i nastavit ćemo pomagati onima kojima je to najpotrebnije. Budimo solidarni i pomozimo onima kojima je sad naša pomoć najpotrebnija!", poručili su iz Privredne banke Zagreb.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara