"Ja sam stvarno sretno dijete": Humanitarnom akcijom teško bolesnom Filipu skupljaju sredstva za hodalicu

"Ja sam stvarno sretno dijete": Humanitarnom akcijom teško bolesnom Filipu skupljaju sredstva za hodalicu

Foto: Facebook

FILIP TARAS je teško bolesni 15-godišnjak iz Karlovca. Boluje od cerebralne paralize i u tijeku je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za hodalicu koja mu je potrebna.

Filip, koji će 15. siječnja iduće godine proslaviti svoj 16. rođendan, najmlađi je član peteročlane obitelji Taras. Filip je 100-postotni invalid cerebralne paralize. U potpunosti je ovisan o skrbi i njezi drugih.

Njegovi prijatelji su na Facebooku pokrenuli inicijativu "Ja sam stvarno sretno dijete":

"Vjerujem da mnogi od vas imaju prijatelja po imenu Filip.

Imam i ja prijatelja Fiću koji me sa svojih 15 godina naučio da more nije hladno već na 19, toplo je sve dok ga sam svojim stopalom dotičeš, shvaćate me? Nekad se uhvatim u trenucima kada mislim da nema sreće veće nego kada kupim dugo željene cipele, a Filipu je sreća misao kako će jednog dana sam napraviti korake i nebitno je da li je cipela okom lijepa. Taj je put pred njim, a svako novo jutro nova je nada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fićo boluje od cerebralne paralize i već neko vrijeme priželjkuje hodalicu adekvatnu njegovim potrebama. No, pogađate, hodalica nije poklon i neće kao takva biti omotana vrpcom i stavljena pod bor.

Zato vam se obraćam ovim putem da mu skupa pomognemo i podržimo ga u njegovom željama. Vjerujem da će se ostvariti. Vjerujete li i vi?".

Želite li i vi pomoći Filipu to možete uplatom na sljedeći račun:

Filip Taras
Meštrovićeva 6A, 47000 Karlovac
Tekući račun za donacije: HR82 2340009-3218327415

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara