Josipović: Sve moje "izmišljene kvazi afere" lansiralo je HDZ-ovo obavještajno podzemlje

Foto: FAH

PREDSJEDNIK Republike Ivo Josipović istaknuo je večeras kako je član Predsjedništva HDZ-a Andrija Mikulić, "očito, zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a", reagirajući time na današnju Mikulićevu izjavu kako Josipović ne bi mogao postati predsjednik Republike da je prošao sigurnosnu provjeru.

"Gospodin Mikulić je, očito, zadužen za dio prljavih poslova HDZ-a. Sve te izmišljene kvazi afere koje lansira HDZ-ovo paraobavještajno podzemlje, prošle su sve moguće kontrole koje postoje u ovoj državi. Kontrole su obavljane i u doba vlasti HDZ-a, i kasnije, i ni jedna nije našla bilo kakvu nezakonitost", naglasio je u priopćenju predsjednik Josipović.

Dodaje kako je "lov na vještice, podmetanja lažnim informacijama, zazivanje jama, traženje neprijatelja, izdajnika, komunista i jugonostalgičara, sve što sadašnje vodstvo HDZ-a zna. Žao mi je zbog svih onih poštenih članova i simpatizera HDZ-a što na čelu stranke kojoj su vjerovali, imaju ovakvu družinu", naveo je Josipović, priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara