Josipović o prodaji putovnica: Ne brinite neće doći mafija u Hrvatsku

Foto: FAH

ODGOVARAJUĆI  na novinarska pitanje o mogućnosti prodaje državljanstva stranim investitorima ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i predsjednik Ivo Josipović složno su jučer poručili kako podržavaju takvu namjeru.

"Imamo puno investitora koji su velike iznose svojih sredstava uložili u Hrvatsku i zaposlili naše ljude i ne vidim razloga da im se, nakon sigurnosne provjere koju moraju svih proći, ne ponude putovnice", rekao je Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mi smo očito takve naravi da odmah tražimo ono loše, pa će sad ovdje doći mafija i dobiti hrvatsko državljanstvo, neće to je posao tajnih službi da svakog koji reflektira na hrvatsko državljanstvo dobro provjere", istaknuo je Josipović.

Oglasio se i šef HDZ-a Tomislav Karmarko i to pitanju najnovije mjere poreznog rasterećenja građana koja bi im barem za malo trebala povećati plaće. Riječ samo o parcijalnom rješavanju problema, smatra Kramarko

"Bez jednog konzistentnog programa gospodarske reforme ništa se neće dogoditi. Ovo je jedan od pokušaja u nizu koji neće uspjeti. Suština je da negdje uzmu kako bi negdje dali, a proračunska rupa ostaje ogromna”, rekao je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara