Jovanović: Crni Marko nije vidio, ni čuo, ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao, ali je štitio pljačkaše

Jovanović: Crni Marko nije vidio, ni čuo, ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao, ali je štitio pljačkaše

Foto: Hina

KOMENTIRAJUĆI na svom Facebook profilu optužbe HDZ-ovog predsjednika Tomislava Karamarka na račun Vlade, ministar prosvjete znanosti i sporta Željko Jovanović poručio mu je da će "snaga argumenata pobijediti argument snage i laži".

Odgovarajući na Karamarkove jučerašnje izjave u Dubrovniku, Jovanović je na svom Facebook profilu napisao: "Crni Marko, koji nije vidio, ni čuo, ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku ili je sve znao ali je štitio pljačkaše hrvatskih građana, a ne građane od HDZ-ovih pljačkaša treba odgovoriti na pitanja, a ne i dalje prodavati maglu, demagogiju i licemjerje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko je na svečanosti obilježavanja 24. obljetnice dubrovačkog HDZ-a izjavio da Hrvatsku više ne napadaju oružjem, već je rastaču na sve moguće načine. "Pokušavaju nas destabilizirati kroz zdravstveni odgoj, definiciju braka i Lex Perković", rekao je i prozvao vlast da želi zaštititi one vrijednosti "kojima su se klanjali prije 1990. godine".

"Kakvi su to koji šalju na 'čekiranje' udžbenike za osnovnu i srednju školu u Beograd, da četnički vojvoda kaže jesu li dobri udžbenici po kojima uče hrvatska djeca", kazao je Karamarko.

Jovanović mu na to poručuje da će "snaga argumenta uvijek na kraju pobijediti argument snage i laži". "Zato su udžbenici i poslani, ali da bi se to razumjelo mora se imati određenu količinu sive supstance! On i Vaso, poznati kompilatori, čak su i diplomski falsificirali! Što onda možemo očekivati od njih", napisao je Jovanović na svojem Facebook profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara