Jovanović opalio po Brkiću: Tako je vjerno prepisao diplomski da je ostavio i štamparske greške iz originala!

Foto: Hina

MINISTAR obrazovanja Željko Jovanović danas je na svom Facebooku komentirao "priznatog falsifikatora" Milijana Brkića, koji je održao uvodnu riječ na saboru Akademske zajednice HDZ-a AS.

"Lažni pripadnik akademske zajednice otvorio Obnoviteljski sabor Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević": čitam na jednom portalu kako je točno 339 izaslanika, akademskih građana i intelektualaca koji su - svjesni vlastite odgovornosti za razvoj i napredak našeg društva - zainteresirani pridonositi općem dobru kroz bolje i svrhovitije korištenje svih hrvatskih potencijala, okupilo se u Zagrebu na Obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a "Ante Starčević".
 
Iskreno se pitam kako se osjećalo tih 338 uglednih HDZ-ovih intelektualaca kad je uvodnu riječ održao 339. prisutni sudionik skupa - poznati "lažni" član akademske zajednice, priznati falsifikator i kompilator Milijan Brkić, koji je toliko vjerno prepisao svoj diplomski rad tako da je ostavio i štamparske greške iz originala!
 
Ako je točno da će ovih dana i službeno biti objavljeno da je njegov rad plagijat i falsifikat očekujem da u državni proračun vrati i sve novce koje je nezakonito primao s obzirom na to da nije imao stručnu spremu potrebnu za dužnost ravnatelja policije!
 
Nadam se da će se i Akademska zajednica HDZ-a "Ante Starčević" javno ograditi od vrsnog falsifikatora i kompilatore Milijana Brkića koji je svojim plagijatorskim opusom ismijao, ocrnio i pogazio sve principe akademske čestitosti! Ili očekujem previše od HDZ-a?", napisao je Jovanović na Facebooku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara