Kajin o "lex Perkoviću": Iz aviona se vidi da je na djelu klasičan mobbing

Foto: Arhiva

U IME kluba HDSSB-a Saboru se obratio Josip Salapić te se osvrnuo na politiku Vlade prema Vukovaru. Rekao je da je u pravu premijer kada kaže da se zakon mora poštovati, no da on sam tamo nije ni otišao, a trebao je otići. Slažemo se da je trebalo poštovati zakon, ali tko je mogao pretpostaviti da će rane toliko boljeti 2013. godine, rekao je Salapić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nitko ne uvažava to da je tamo dva i pol puta više nezaposlenih nego što je prosjek Republike Hrvatske. To su rane Vukovara 2013. godine. One rane će zacjeljivati dugo,dugo godina na našem dugom putu ka jednoj normalnoj europskoj politici. To je ono za što se mi zalažemo i nismo bezobrazni. Ne govorimo da sve što je predsjednik Vlade ne valja, ali ne valja 80 posto toga. Treba priznati da Plan 21 više ne postoji", rekao je Salapić.

Osvrnuo se Salapić i na Lex Perković i rekao da su svi glasovali za ulazak u EU da bi se na kraju osramotili. A osramotili smo pritom i Mimicu kao prvog povjerenika, poručio je Salapić. O Lex Perkoviću govorio je i Damir Kajin.

"Pa iz aviona se vidi da je na djelu, usuđujem se reći, jedan klasičan mobbing, pritisak. Ne Europe, nego možda nekih gospođa zbog njemačkih odnosno europskih izbora. Zašto rekoh da se iz aviona vidi da je pritisak na Hrvatsku? U tome što sada kažu, da ako Hrvatska uskladi rok sa češkim Lex Perkovićem, znači 1.1.2014.  navodno neće biti pritisaka ili sankcija.", istaknuo je Kajin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara