Karamarko: Građani su SDP-u rekli - Dosta! Dosta ideološkom nasilju i gospodarskom rasulu!

Foto: Goran Mehkek (Cropix) 

"OČEKUJEM uvjerljivu pobjedu, bili parlamentarni izbori redoviti ili prijevremeni. Dok se Kukuriku iznutra raspada, HDZ-u raste koalicijski potencijal. Okupljamo stranke centra i desnog centra. Narodnjačka, konzervativna opcija vodeća je u najvećem dijelu EU. Veliki sam optimist!", rekao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za sarajevski TV1. Karamarko je u razgovoru naglasio kako je obnovio HDZ te su ga vratili "izvorišnim političkim stajalištima". 
 
Uspjeh HDZ-a je i orijentacija na terenski rad kao i na neposredni kontakt sa članstvom. Šef HDZ naglasio je kako je HDZ već bio pobjednikom lokalnih izbora i izbora za EU parlament kao i da stranka broji 220 tisuća članova. 
 
"Građani su SDP-u rekli - Dosta! Dosta ideološkom nasilju i gospodarskom rasulu", rekao je Karamarko. Govoreći o prilika u BiH Karamarko je rekao da Hrvatima kao konstitutivnom narodu nije omogućeno da implementiraju konstitutivnost. 
 
"On nije ravnopravan. To govorim otvoreno pred cijelom BH javnosti, u dobroj namjeri, kako bi svi građani BiH shvatili da od toga nitko neće imati koristi. Niz prijepora mora se riješiti: način izbora članova Predsjedništva BiH, izbora zastupnika u Dom naroda, hrvatski kanal na nacionalnoj TV... Pa kome može smetati  da Hrvati budu ravnopravni?!", rekao je Karamarko dodajući da on iz druge države na može davati recept za preustroj BiH. 
 
"BiH je domovina i hrvatskog naroda - i ne možemo dopustiti da Hrvatima bude maćeha", rekao je Karamarko. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara