Karamarko: Kao da Milanović ima volju svaki dan se hraniti u menzi ili pučkoj kuhinji, to su sve štosevi

Karamarko: Kao da Milanović ima volju svaki dan se hraniti u menzi ili pučkoj kuhinji, to su sve štosevi

Foto: FAH

TOMISLAV KARAMARKO došao je na Hvar kako bi podržao HDZ-ove kandidate na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima u Gradu Hvaru. Poručio je da rezultati tih izbora ne moraju nužno predstavljati realnu sliku odnosa snaga HDZ-a i SDP-a.

"U manjim mjestima rezultati izbora mogu biti posljedica specifičnih odnosa među ljudima. Ne moraju mnogo značiti za odnose HDZ-a i SDP-a, s tim da smo mi naravno najjača snaga, prava snaga", rekao je Karamarko, dodavši da vjeruje u HDZ-ovu pobjedu.

"Naši građani žive sve lošije i lošije pa i ljudi koji su glasali za SDP žive lošije jer SDP nikome nije ništa dobrog donio. To je očito. Rezultati njihove Vlade su takvi da se ne mogu s ničim pohvaliti osim nazadovanjem i uništavanjem hrvatskog gospodarstva", kaže Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnja da Vlada može napraviti nešto korisno

Komentirajući dogovor o prvom sastanku predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Zorana Milanovića 12. ožujka u Hrvatskome saboru na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost, izjavio je u srijedu u Omišu kako je premijer Milanović trebao doći u Ured predsjednice na dogovor, bez dizanja napetosti.

Karamarko misli da je premijer Milanović trebao doći u Ured predsjednika i iskreno čestitati predsjednici, dogovoriti se o svemu što treba bez, kako je rekao, suvišne prepiske i dizanja tenzija jer to ovom narodu nije potrebno.

"Mislim da to iritira pomalo. Svaki dan nam je bitan da počnemo raditi nešto korisno, odnosno da oni (Vlada) počnu ako mogu napraviti nešto korisno, ali čisto sumnjam", rekao je Karamarko predvečer uoči proslave 25. obljetnice HDZ-a u Omišu odgovarajući na pitanje kako komentira najavljeni sastanak predsjednice Grabar-Kitarović i premijera Milanovića 12. ožujka u Hrvatskome saboru.

Komentirajući današnje objedovanja premijera Milanovića u studentskoj menzi u Rijeci te nedavnog u pučkoj kuhinji u Gunji, Karamarko je rekao kako je to dio njegove predizborne kampanje.

"Skupo plaćaju američkog PR-ovca da Milanoviću ispegla lik i djelo"

"Što vi mislite da on ima volju svaki dan se hraniti u pučkoj kuhinji ili studentskoj menzi? Naravno, to su predizborne aktivnosti, skupo plaćaju nekog američkog PR-ovca da bi malo ispeglali njegov lik i djelo. Kao da je bitno kakav je on, bitno je ono što je načinio, a nije načinio ništa, nego se gase radna mjesta i nema investicija, a on ide u pučku kuhinju. To su štosevi, vrlo jeftini, ali, dobro, počela je kampanja pa neka se čovjek bavi tim i neka to skupo plaća", rekao je Karamarko.

Istodobno s proslavom 25. obljetnice HDZ-a u Omišu u tom je gradu održan i predizborni skup neovisnog kandidata Ivana Kovačića na lokalnim prijevremenim izborima koji će se održati 8. ožujka. Na pitanje jesu li neovisne liste, koje se zadnjih godina pojavljuju u više gradova diljem Hrvatske i ostvaruju dobre izborne rezultate, prijetnja 'lijevoj' i 'desnoj' opciji, Karamarko je odgovorio kako to nije prijetnja HDZ-u.

"HDZ-u to sigurno nije prijetnja. Ako jest neka prijetnja, možda je 'lijevoj' opciji i 'lijevom spektru' stranaka, ali nama nije", rekao je Karamarko, dodajući da HDZ na omiškim izborima ima boljeg kandidata i bolji program od neovisnog kandidata Kovačića.

Mijo Mimica kandidat je HDZ-a za omiškoga gradonačelnika, a ima koalicijsku podršku HDS-a, HSS-a HSP AS- BUZ a .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara